Exportprogrammet Try Swedish har arbetat aktivt i Singapore sedan 2018 med fokus på att bygga upp ett bra nätverk för svensk industri samt skapa säljfrämjande aktiviteter.  

Första dagen samlades vi för företagspresentationer och ”speed-dejting” mellan de svenska företagen och distributörer. Tanken var korta möten men det fanns så mycket att säga att det drog ut lite på tiden. Tur vi kunde samlas igen direkt efter på det svenska residenset för en mingelmiddag och en möjlighet att ”Try Swedish”.    

Dag två bjöd på ett gediget besöksprogram hos våra samarbetspartners i retail och online där samtliga uttryckte en önskan att utvärdera fler svenska varumärken och producenter. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om möjligheter i Singapore. 

Den 26 oktober kan du träffa vår livsmedelsansvariga, Lina Balsyte, på Exportdagen – Team Sweden Livsmedel samt på en frukost som vi bjuder in till på Business Sweden i Stockholm den 27 oktober. Det kommer även finnas möjlighet att boka individuella möten med Lina fysiskt på plats eller via Teams den 27 oktober. 

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish