Nu inleder vi ett spännande projekt för att stötta svenska livsmedelsföretag att ta sig in på två av de mest betydande e-handelssajter i SydKorea, SSG.com och Market Kurly.

Marknaden

Sydkorea är med 52 miljoner invånare den elfte största ekonomin i världen, den fjärde största retail marknaden och för närvarande den femte största marknaden för e-handel i världen, men beräknas bli den tredje största redan 2022. Online försäljningen av livsmedel ökade med hela 66% under corona våren 2020.

Särskilt processad mat och färdigmat går starkt framåt under 2020 och förväntas att hålla i sig med en stark tillväxt kommande år. Konsumenter i Sydkorea är välkända för en sofistikerad smak och kan fungera väl som en test bed för andra asiatiska marknader.

Erbjudandet

Vi stöttar dig lokalt i Seoul under hela processen som består av flera steg, för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att öka din försäljning lokalt.

  1. Avstämning att ditt företag uppfyller sajternas kriterier.
  2.  Pre-check med plattformarnas försäljningsansvariga.
  3. Matchning med din kommande importör (du väljer själv av en handfull förutvalda), som kan sköta logistik, regelverk, förtullning och försäljning genom än fler kanaler.
  4. Listning på en eller båda plattformarna på koreanska samt lansering av ditt varumärke i Sydkorea!
  5. Marknadsföringskampanj lokalt på sociala medier och via plattformarna.

Att delta i projektet är kostnadsfritt fram tills du når steg 3.

För mer information eller för att signa upp idag, kontakta Sang-Hyun Park så snart som möjligt under september 2020: Sanghyun.park@business-sweden.se

 

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish

 

Companies

För mer information, kontakta Sang-Hyun Park så snart som möjligt: Sanghyun.park@business-sweden.se