Då har du hamnat rätt, under vårt kommande webbinar kommer Analisa Winther ge insikter och strategier kring hur man bäst går tillväga för att attrahera amerikanska investerare.

Detta webinar kommer innehålla:

  • Strategier för att utveckla relationer med amerikanska investerare
  • En förståelse för investeringsmöjligheter och hur man attraherar kapital till sin verksamhet.
  • Skillnaden mellan europeiska vs. amerikanska investerare

Missa inte denna spännande möjlighet att lära dig av en branschledare och få värdefull kunskap om den amerikanska mat och investeringssektorn. Registrera dig nu för att säkra din plats på Nordic-US Food Series-webinaret med Analisa Winther! Detta webbinar kommer hållas på engelska. 

Registrera dig här: Nordic-US Food Series: How to Attract US Investors as a Nordic F&B Brand (invitepeople.com)

Företag som lyssnar in på vårt live-webbinar den 30 augusti ges möjligheten att skicka in material för att ansöka om ett 30-minuters samtal för att utforska en potentiell arbetsrelation med Analisa. Vid intresse, vänligen fyll i era uppgifter här.

Om Analisa Winther

Analisa Winther är känd för sin omfattande kunskap om startup-ekosystemet, särskilt inom mat- och dryckesindustrin. Hennes insikter och expertis kommer att ge dig värdefulla perspektiv på marknaden och hjälpa dig att förstå hur du kan dra nytta av de senaste trenderna och locka investerare. Analisa är en ofta förekommande talare och värd för den populära podden Future Food with Analisa Winther.

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish