Try Swedish önskar dig varmt välkommen att lyssna in på en webinarserie där ledande distributörer i Danmark, Finland och Norge ger dig en inblick i de nordiska livsmedelsmarknaderna samt berättar om sina verksamheter.

Intresserade bolag har därefter en unik möjlighet att delta i programmet för att bli pitchade för distributörerna. Häng med!

Registrera dig för ett eller flera webinarier här!

Finland

22 juni, 13:00-14:00 CEST
Vi önskar dig varmt välkommen att lyssna in till en ledande finsk distributör berätta om den lokala livsmedelsmarknaden. Bolaget har redan i 100 års tid framgångsrikt introducerat nyheter och intressanta smaker från hela världen till den finska befolkningen. De arbetar med ett brett utbud av produkter med en portfölj bestående av varumärken så som Barebells, Borges, Ella’s Kitchen Organic, Vitamin Well och många fler.

Nyfiken på att höra mer? Lyssna in den 22 juni!

Kontakt Business Sweden Helsingfors: Anna.Wallgren@business-sweden.se

Danmark

23 juni, 13:00-14:00 CEST
Den 24 juni har du möjlighet till att lära känna den danska marknaden tillsammans med en ledande dansk distributör. Bolagetarbetar brett med flera livsmedelskategorier inom huvudsakligen kyl, frys och dryck, samt private labelling (exempelvis mejeriprodukter, kött, färdigrätter, dryck, glass, bröd), med målsättning att kontinuerligt introducera nya smakupplevelser för danska konsumenter. Bolaget har en stark portfölj av olika varumärken bestående av bl.a. Triumf Glass och Dafgårds.

Registrera dig nedan och hör dem berätta mer!

Kontakt Business Sweden Köpenhamn: Gustav.Plantin@business-sweden.se

Norge

24 juni, 13:00-14:00 CEST
Hör en av Norges ledande distributörer djupdyka i den norska livsmedelsmarknaden. Med 150 års erfarenhet och en stark portfölj bestående av varumärken så som Leksands Knäckebröd, Ella’s Kitchen Organic, Astrid och Aporna och Sproud är de en väletablerad aktör på marknaden. Distributören arbetar med torr, kyl och frysvaror exkl. alkohol/jordbruksprodukter, och är särskilt intresserade av hälsosamma alternativ till den norska marknaden, såsom exempelvis Plantbased, Organic, Free from, Dry bread, Breakfast, Baby Food, Convenience, Sweet Spread, Beverages, Snacks, Flour & Grains.

Lyssna in den 24 juni för att ta del av deras erfarenheter och verksamhet!

Kontakt Business Sweden Oslo: Robin.Kokkonen@business-sweden.se

Registrera dig för ett eller flera webinarier här!

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish