Den amerikanska foodservice marknaden (caféer, restauranger och hotell) uppskattades år 2021 till 800,1 miljarder USD, vilket är 45-50% av den totala matkonsumtionsmarknaden i USA.

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns för ditt livsmedelsföretag på den amerikanska marknaden, utöver dagligvaruhandeln? Välkommen att delta i vårt webinarie om hur ditt företag kan etablera sig på den amerikanska foodservice marknaden tillsammans med Try Swedish, Business Finland och Business Iceland.

Information om webinariet

Vill du expandera ditt livsmedelsföretag till den amerikanska foodservice marknaden? Vill du veta mer om de möjligheter som finns samt lära dig mer om hur branschen fungerar?

Välkommen att lyssna på vårt kostnadsfria webinarie om hur du etablerar dig på den amerikanska food service marknaden tillsammans med Ross Schold den 4 maj kl. 16:00.

Ross Schold, Executive Vice President för Organic Food Brokers, kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter från food service branschen. I samband med webinariet kommer Business Sweden att presentera en guide om hur nordiska livsmedelsföretag kan expandera till den amerikanska food service marknaden.

Datum: Onsdag, 4 maj, 2022
Tid: 14:00 (ICE) / 16:00 (SWE) / 17:00 (FIN)

Vi kommer att gå igenom:

  • Den amerikanska foodservice branschens marknad och möjligheter
  • Leveranskedjan och relevanta partners inom branschen
  • Amerikanska trender inom foodservice och konsumentbeteenden

Du anmäler dig till webinariet genom att registrera dig här.

De företag som registrerar sig för eventet har möjlighet att ansöka till en 30 minuter 1:1 coachning. Ansök här!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Jessica Connelly.

Nordiska livsmedel i USA – Webinar serie

Detta webinar är en del av en webinar serie som är framtagen för att förmedla så väl givande insikter som praktiskt hands-on stöd för nordiska livsmedelsbolag som vill expandera i USA, oavsett fas. Den är intressant för dig oavestt om du just nu utvärderar om USA är rätt marknad för dig, eller om du skulle vilja expandera din nuvarande närvaro på marknaden.

 

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish