Nordic Future Food är den självklara mötesplatsen för hela livsmedelsbranschen – en dynamisk arena med fokus på innovation i produktion, hälsa och framtidens mat. På plats möter du +100 ledande leverantörer och varumärken, tar del av mängder med gratisaktiviteter och kompetensutveckling samt har möjligheten att besöka en gedigen konferens som sätter framtidens livsmedelskedja i centrum. Här finns utställare, branschfolk, talare och start-ups som diskuterar och fokuserar på produktutveckling, tillverkning, FoodTech och färdiga produkter.

Nordic Future Food utgör tillsammans med mässorna Food & Drink och FoodTech en branschöverskridande mötesplats som visar framtidens alla möjligheter för hela livsmedelsbranschen  – från jord till bord.

Under mässans två dagar pågår fullmatade scener fyllda med talare som delar med sig av nyheter, livepoddar, matlagning och spännande föreläsningar som ger dig gratis kompetenshöjning och nya insikter. Dessa aktiviteter är helt gratis för dig som besökare, planera in ditt besök på mässan och lyssna på talarna och företagen som du är mest intresserad av.

Läs mer och anmäl dig här.

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish