Välkommen att ställa ut med oss i den svenska samlingsmonter på ISM, Cologne 2022! Det är världens största mässa för godis och snacks med vanligtvis cirka 38 000 industribesökare och mer än 1 600 utställare som visar sina produkter. Try Swedish paviljongen kommer att finnas på plats som vanligt och visa upp svenska innovativa produkter inom konfektyr, glass och snacks.

De olika segmenten som ställer ut på ISM är choklad, godis, kex, snacks, “frukost snacks”, glass och frysta snacks, samt naturliga och trendande snacks.

Kommande ISM mässa blir ett hybrid-event, där utställare kan delta både på plats och digitallt via ISM @home platform. Den digitala plattformen låter utställare skapa en företagsprofil, nätverka, samt boka både möten på mässan och digitalt under mässan.

Välkommen till den svenska samlingsmontern Hall 4.2, Stand #D-008g-F-008g

Delibake
ERT Godis
Akriform
La Praline
Nyåkers pepparkakor
Orkla Snacks
– ScandChoco/Lakritsfabriken i Ramlösa
– Ö-chips (Innovative Sweden pantry)
Gotlandschips (Innovative Sweden pantry)
JOM Organic (Innovative Sweden pantry)
Arvid Nordquist (Innovative Sweden pantry)
Swedish Fika (Innovative Sweden pantry)

Den svenska montern presenteras under marknadsföringskonceptet Try Swedish som används inom det svenska livsmedelsexportprogrammet. Syftet med Try Swedish är att få en samlad, slagkraftig marknadsföring av svenska mat- och dryckesprodukter utomlands samt attrahera internationella köpare och beslutsfattare. Vi vill hjälpa dig till lyckade exportaffärer samtidigt som vi gemensamt sätter Sverige på den globala matkartan.

Kontakta mojan.kananian@business-sweden.se för mer information och intresseanmälan.

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish