Nu finns en intressant möjlighet för dig att få in dina produkter på den lokala marknaden i Hong Kong. Inom Try Swedish har vi utvecklat ett nytt slags initiativ som heter “Sales on the Ground (Sales OTG)”, som möjliggör för företagen ett snabbspår för internationell expansion och för en fortsatt export under coronapandemin.

Det är ett projekt som kommer att pågå under ett års tid i Hong Kong, som är den “enklaste” marknaden att ta sig in på i Asien. Du kommer att få stöd av oss lokalt och av en lokal distributör som är en strategisk partner till oss i detta.

Detta är ett nytt koncept som vi bjuder in till, och från dag 1 kommer du att ha en lokal distributör och representant som kan sköta försäljning och marknadsföring av dina produkter.

Syftet är att minimera det svenska företagets investering både i tid och pengar, samt risken för att kunna utforska en ny marknad i Asien.

Anmäl dig så snart som möjligt för att kunna bli utvald. Distributören vill gärna arbeta med ett varumärke per produktkategori, så det är först till kvarn som gäller.

Företag intresserade av att veta mer om projektet och om sina möjligheter att bli sammankopplade med distributören är välkomna att höra av sig till Carrie Chan: Carrie.Chan@Business-sweden.se

 

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish