INSTÄLLT PGA CORONOA – NYA DATUM KOMMER SENARE

Belgien, Nederländerna och Tyskland är tre länder vars starka öl- och bryggartradition går långt bak i tiden. De är några av Sveriges viktigaste globala handelspartners.

Ölmarknaden i världen har förändrats markant de senaste åren. Nya märken, koncept och öltyper har introducerats och antalet mikrobryggerier har vuxit exponentiellt. Förändringen i öllandskapet gör att nya exportmöjligheter skapas för svenska företag.

Det här seminariet är ett unikt tillfälle för svenska, exportintresserade bryggerier att få en inblick i de trender som formar och förändrar ölmarknaden i dessa tre globala öljättar. Frågor angående distributionskanaler, konsument-preferenser och ledande företag och märken kommer att behandlas i seminariet, liksom framtida marknadspotential.

Seminariet går även in på marknadsspecifika behov och krav samt praktiska aspekter att ha i åtanke när man överväger export. Detta inkluderar bl a beskattning av alkohol, förpacknings- och återvinningskrav, marknadsföring samt etiketteringsregler.

Seminariet kommer att hållas i Stockholm, Göteborg och Malmö och är kostnadsfritt för alla deltagare.

  • STOCKHOLM Tisdag 24 mars 09:30 – 11:30, Business Sweden – WTC Klarabergsviadukten 70
  • GÖTEBORG Onsdag 25 mars 09:30 – 11:30, United Spaces Östra Hamngatan 16
  • MALMÖ Torsdag 26 mars 09:30 – 11:30, United Spaces Nordenskiöldsgatan 2

Vänligen skicka din anmälan senast fredag 13 mars till Anna Glaumann: anna.glaumann@business-sweden.se
För frågor kontakta Anna på mail eller telefonnummer +31 70 302 20 58.

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish