ISM är världens största mässa för godis och snacks med cirka 38 000 handelsbesökare och mer än 1 600 utställare som visar sina produkter. Den traditionella Try Swedish paviljongen kommer att finnas på plats som vanligt och visa upp svenska innovativa produkter inom konfektyr och snacks.

De olika segmenten som brukar ställa ut på ISM är choklad, godis, kex, snacks, “frukost snacks”, glass och frysta snacks, samt naturliga och trendande snacks.

Läs mer om mässan här: ISM, Cologne

Den svenska samilngsmontern

Den svenska montern presenteras under marknadsföringskonceptet Try Swedish som används inom det svenska livsmedelsexportprogrammet. Syftet med Try Swedish är att få en samlad, slagkraftig marknadsföring av svenska mat och dryckesprodukter utomlands samt attrahera internationella köpare och beslutsfattare. Vi vill hjälpa dig till lyckade exportaffärer samtidigt som vi gemensamt sätter Sverige på den globala matkartan.

Att delta i en Try Swedish samlingsmonter är ett kostnadseffektivt sätt att få både en yta att synas på under mässan och även tidsbesparande, då monterdesign och uppbyggnad sköts av Business Sweden.

Try Swedish plattformen är även ett bra tillfälle för ditt varumärke att stärka sin marknadsföring som ett svenskt varumärke av hög kvalitet och innovationsgrad. Try Swedish kommer även att marknadsföra deltagandet i sina sociala kanaler och genom riktade inbjudningar till inköpare.

Kontakta Mona.Hedenskog@business-sweden.se för mer information och anmälan.

Want to know more?

Get in touch with Try Swedish